V jídelním lístku jsou uvedena čísla odpovídající alergenům obsaženým v daném jídle. Seznam alergenů odpovídající číslům naleznete na této stránce

 

www.kmcatering.c

Jídelní lístek 18.3-22.3.2019 

 polévka: Hovězí vývar se zeleninou a kapáním 1,3,

Kuřecí plátek se zeleninovým ragů a vařeným bramborem..1.3.7

polévka: Hrachová s uzeninou 1,3,7

Přírodní sekané biftečky s bramborovou kaší a salátem Coleslaw ..1,3,7

polévka: Kmínová s vejci 1,3,7,13

Francouzské brambory s kyselou okurkou 1,3,7,9,13

polévka: Zelná s uzeninou 1,3,7,

Kuřecí stehenní plátek na paprice s těstovinami 1,3,7

polévka: Drůbeží polévka se zeleninou a masem 1,3,7,1

Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým šodo 1,3,7,

Jídelní lístek 25.-29.3. 2019

polévka: Hrstková s uzeným masem 1,3,7

Boloňské špagety se strouhaným sýrem 1,3,7,13

polévka: Kachní kaldon 1,3,7

Čočka na kyselo s uzenou kýtou, vařeným vejcem a kyselou okurkou 1,3,7,

polévka: Česnečka s kroupami a vejcem 1,3,7,

Masové koule v rajské omáčce s houskovým knedlíkem 1,3,7,

polévka: Gulášová 1,3,7,

Pečené kuřecí stehno s petrželovým bramborem..1,3,7

polévka: Brokolicová 1,3,7,1

Segedínský guláš s domácím houskovým knedlíkem 1,3,7,