Letos poslední Setkání s kulturou nemohlo být jiné než vánoční. A protože senioři z Prahy 1 mají kulturu rádi, byla Malostranská beseda opět plná. Kdo přišel, určitě nelitoval, neboť Pražské smyčcové duo (Eva Šašinková a Miloš Černý) a jeho hosté František Novotný a Michal Horsák si připravili krásné a poučné komponované vánoční pásmo.

„Dnešní ´Setkání s kulturou´ bylo příkladem toho, jak krásný dokáže být advent, když se lidé společně sejdou a slaví ho tak, jak by se mělo,“ ocenil radní Prahy 1 pro kulturu, spolkovou činnost a volnočasové aktivity seniorů Petr Burgr, který seniory spolu s ředitelkou Střediska sociálních služeb Helenou Čelišovou přivítal a společně s ní jim popřál pěkné a klidné svátky v kruhu nejbližších a pohodu a pevné zdraví v roce 2019.

A ani v novém roce nebudou Setkání s kulturou zahálet. Už 16. ledna se totiž od 15 hodin v Malostranské besedě pokračuje, a to „Poctou velikánům“. Bezplatné vstupenky jsou seniorům z Prahy 1 k dispozici od 2. ledna v obou infocentrech radnice – ve Vodičkově ulici i na Malostranském náměstí.

Tak si to nenechte ujít! Těšíme se na shledanou!

 

Fotogalerii najdete zde

 

thumbnail of 19-12-2018 SSK prosinec